Sunday, 23 October 2011

Kenapa Pengkid ?

Assalamualaikum

Apa khabar awek - awek pengkid sekalian ? Sihat ?
Korang pernah tengok tak tengok awek yang cun , sexy , cutting macam supermodel , rambut panjang , leher jinjang tapi dia couple dengan PENGKID ? Mesti semua pernah tengok kan ? Kalau korang lelaki korang tak rasa tercabar ke ? Tak rasa macam konek korang ada guna ke ? Aku faham ramai tertanya - tanya kenapa macam tu . Kadang-kadang panas hati lebih-lebih lagi kalau korang tengok pengkid tu tak handsome and langsung takde ciri-ciri kelelakian walaupun dia tambah artificial pubic .



Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa perempuan superb ni pilih pengkid . Banyak sebab yang aku dapat hasil dari temu ramah dan juga kajian sendiri . Kadang-kadang pelik kan apa rasa and feel yang diorang dapat daripada relationship relationshit macam ni . Kenapa aku panggil benda ni relationshit ? Sebab benda ni memang shit (tahi) .

Why Pengkid ?


Antara jawapan yang aku dapat bila bertanyakan why pengkid ?

  1. Dia Cute
  2. Memahami
  3. Tak boleh rampas daraH I .
  4. Ada lebih masa untuk di spend bersama .
  5. Saya lesbo sebenarnya .
  6. Saya selalu kena tinggal and tipu dengan lelaki .
Rasa acceptable ke alasan macam ni ? Aku rasa macam langsung tak boleh diterima bagi aku . Siapa pengkid or kekasih pengkid yang baca post ni , tolong tinggalkan comment or alasan tambahan even korang buat account as anonymous . Mungkin ada salah daripada fakta di atas . Atau mungkin lelaki yan korang nak takde bahagian sulit uyang macam mana perempuan ada kot . Sebab tu ke korang pilih perempuan pegkid untuk jadi teman sehidup semati kononnya .

Haram


Pernah tak korang dengar apa maksud haram . Maksudnya dalam English Illegal . Benda ni bukan main-main , masuk neraka tahu ? Nak masuk neraka ? Kena bakar dengan api neraka tahu . Beribu kali ganda lagi panas dari api di bumi ni . Di bawah aku sediakan sekali Firman Allah tentang hubungan sejenis .

 Pengharamannya merujuk kepada firman Allah dalam surah al-Mu’minun, ayat 5-6
dan sebuah Hadis Rasulullah s.a.w. yang bermaksud: Seorang lelaki janganlah melepaskan nafsunya kepada seorang lelaki di dalam sehelai kain dan seorang perempuan janganlah melepaskan nafsunya kepada seorang perempuan dalam sehelai kain (Nail al-Autar, 6:16)



Aku faham aku memang tak layak nak cakap pasal agama . Tapi kadang-kadang kena tegur benda -benda macam ni . Aku taknak generasi lepas ni banyak yang rosak sebab manusia rosak macam korang . Benda ni membahayakan bakal anak-anak aku . Sangat bahaya maksud aku . Tak ke korang takut anak - anak korang  lepas ni dah pasang cita -cita nak couple dengan pengkid ? Atau pun dah pasang impian nak pasang artificial pubic .

Hebat


Aku gelar diorang hebat sebab orang orang macam ni memang telinga tebal and tak takut bad reputation . Buktinya , bila korang nampak Pengkid yang muka macam bekas banduan perempuan jalan dengan perempuan hot , sekurang-kurang nya mesti terkeluar dari mulut atau termengumpat pasal diorang kan ? Jangan tipu . Dosa .

Celaka punya orang takde konek dapat perempuan lawa macam tu .

Aku selalu dengar ayat ni daripada kawan-kawan aku . Dan sometimes , Pengkid tu and perempuan lawa tu dengar , tapi diorang buat bodoh and tebal kan telinga . Aku rasa kalau aku Pengkid tu dah bergaduh dah . Tapi , aku lelaki . diorang penkid , banyak beza kan . Mereka guna kan artificial pubic , tak sama dengan kami yang original ni .

Sokongan orang sekeliling

Benda ni adalah antara dosa secara tak langsung . Bagi sokongan dan juga dorongan terhadap benda yang terang-terang salah and haram disisi agama . Macam ada satu case yang aku tengok dekat Facebook . Kan ada yang expose , siap ada yang in relationship with Tambi Nadu (bukan nama sebenar) .
*kalau letak nama sebenar contohnya macam Rokiah binti Sagun mesti malu sebab perempuan dengan permpuan terang sangat . So letak la nama samaran macam yang selalu aku jumpa ialah nama Jepun or nama-nama manja yang orang susah nak detect nama tu nama Penkid .
Kalau korang perasan , nanti bila termaktub je kat Facebook diorang , maka ramai la orang akan tekan button LIKE and comment yang macam sangat-sangat mendorong activity jijik ni . Antara comment yang aku baca and jumpa sendiri ialah ,

  1. So sweet both of you . 
  2. Moga happy sampai bila-bila .
  3. Nanti kahwin jemput ye .
  4. Sejuk hati tengok korang macam ni
Apa punya jahil la . Dah nampak dosa terang-terang , relax dan slumber je tanpa segan silu menyokong . Puuuii ! Nanti kat akhirat Allah tanya apa nak jawab ? Nak cakap korang sokong ? Fikir - fikir kan lah .

All gay guy are the same


Saya benci lelaki , saya benci Ayah saya sebab dia lelaki , saya benci Abang saya sebab dia lelaki , saya benci Lecturer handsome saya sebab dia lelaki , saya benci Mamak Ehsan sebab dia lelaki .
Get it ? Benci semua lelaki kan ? Aku rasa kau kena belajar dari sekolah darjah satu la . Or kau ter skip kelas Science masa Form 3 chapter 4 . Chapter tu sepatutnya kau beri perhatian lebih sebab subject tu paling seronok bagi aku . Kalau takde sperm laki tu , macam mana kau lahir ? Pernah fikir tak ? Kau pergi bunuh Ayah kau la kalau kau benci lelaki sangat ,

Tak semua lelaki sama , memang la semua ada kemaluan yang sama , yang membezakan adalah size kemaluan mereka . Jadi , jangan la tuduh lelaki semua sama . Tolong lah . Memang ada yang jahat , tapi tak semua jahat . Macam kau , kalau adik kau kencing dalam seluar kat sekolah , kau kencing sekali ke ?

Pengancam and ancaman


Ada yang tak sedar benda ni . Kalau kau nak tahu , pengkid ni sebenarnya dah jadi ancaman dekat kaum lelaki handsome macam aku . Sebab , nanti , perempuan - perempuan lawa yang tak berotak kadang-kadang akan lari kat korang . Macam mana diorang nak mengandung ? Kesian kan ? Bazir je air mani kami . Kasihani lah kami . Kami nak zuriat . Kalau aku boleh mengandung sendiri , tak payah aku pergi kat perempuan , tapi untuk kitaran hidup yang normal dan tak dilarang agama , aku wajib kahwin dengan perempuan .

Benci awak (suami) , saya nak lari kat pengkid tu sebab dia faham saya . Biar la takde konek pun , boleh buat artificial . Huhhh !
Aku rasa takde orang nak cerekarama macam ni jadi di masa hadapan . Sebab nanti apa anak-anak korang akan cakap kan . Come on Pengkid , jadi la perempuan balik , takpe tak cantik , tapi dapat redha Allah . Faham saya bukan Ustaz , tapi , menegur tak salah kan ?

Conclusion

Aku tahu mesti lepas ni semua pasangan pengkid akan pangkah blog gua . Okay2 . Fine . Aku setuju . pangkah la . Aku redha . Benda ni aku troll sebab aku akan tulis fakta sahaja . Benda-benda mengarut aku tak suka . Benda ni aku tulis supaya orang sedar silap diorang . Mana-mana yang ada artificial pubic tu , nak pukul aku , datang la ramai-ramai sebab kalau tak cukup ramai , aku tak sanggup pukul orang perempuan even dah ada artificial pubic . Thanks for reading readers .

by : Harris Fitri

17 comments:

ysmnblh said...

Tak semua lelaki sama , memang la semua ada kemaluan yang sama , yang membezakan adalah size kemaluan merek

awak, perlu ke? haha lain kali letak gambar terus.

Ady Rahman said...

Dah macam buat assignment dah . HAHAHA nice presentation ! :P

Sarah Mohd Amran said...

You're Awesome bruh :)

Anonymous said...

bagus... respect lu bro...

fndrocka said...

cara penulisn kau ni cool juga, direct,fakta...lari drpd trend skrg yg suka troll.

x-NOBLEshit said...

ada bab-2 ayat yg aku kurang faham. maklum~ under 18... hehee... entry macam nie bagus untuk 'pesakit' macam aku...keep it up, bro! ;D

Zack Kool said...

cool,saya sokong awak,kalau takde air mani lelaki macam mane nak bunting kan?tapi kalau ada air mani tapi takde tempat rahim nak disalurkan camne nak bunting dpt anakkan,kita lelaki dan perempuan sama-sama memerluka,kenapalah perempuan ni suka sama perempuan,sedap sgt ke hubungan seks lesbian yg abnormal tu?Anyway ur entry is great ,please visit my blog..http://zackoolblog.blogspot.com/ Tapi satu lagi ada perempuan yg cantik tapi dia kapel gak dgn perempuan cantik bukan semestinya pengkid..hahhahahhaa..kalau tak suka lelaki senang je..jadije pembenci lelaki dan wanita..no straight,lesbian biseksual or lgbt ....

EsPiRaNza GurLz said...

Great post!

Anonymous said...

i think penk ni lbh mmahami n caring,xohm gak n ssah nk dakwah dorg,sy pn msih mncuba,tp dua org penk jtuh cnta n brebut sy plak.huhu.siap brtumbuk lg.sdih la:(

Anonymous said...

Ianya bukan ttg alat sulit tp soal hati yg sakit kerap kali kne tipu dgn laki that's y girl ni nk ksh syg yg x sakitkn hati...to be gentleman dekati girl2 ni n jgn dtg dgn niat menghukum...pun bukan slah pengkid tu kalau hati girl tu pd die..coz bukan leh pksa2 nk ske n syg sape...

Anonymous said...

Ianya bukan ttg alat sulit tp soal hati yg sakit kerap kali kne tipu dgn laki that's y girl ni nk ksh syg yg x sakitkn hati...to be gentleman dekati girl2 ni n jgn dtg dgn niat menghukum...pun bukan slah pengkid tu kalau hati girl tu pd die..coz bukan leh pksa2 nk ske n syg sape...

Melda Darwiena Aiman said...

Anyway that about feeling..mmg x bleh jgkapun

Anonymous said...

Eleh lelaki memang,nak pandang pmpn cntik je.x cntik x pndng

Anonymous said...

laki..korang kan salu cakap..perempuan ni misteri, susahla nak paham, perempuan ni kacaula, emo sgt, suka kacau main game..so..nak anak senang, cari itik..tau itik..quack..quack..quack...beli la..beli..hahaha

Anonymous said...

tanya pada lelaki kenapa perempuan jadi pengkid

Anonymous said...

Great post. But,fyi. This is not about physical connection semata mata. Lelaki. Tak habis habis nak fikir physical connection je. Setiap manusia ada kekurangan and it depends on us lah nak change jadi better than before. Relationship is not about sex je. But mostly lelaki benda tu je yang dia fikir. Tak perlu nak cakap pasal sex je all the time.

Anonymous said...

Betul, aku pun tak tahan tgk komen so sweet bla3 kat ig yg terang tunjuk dosa sndiri. Nyampah