Sunday, 10 July 2011

Assalamualaikum .

Hai blogger - blogger yang hebat and awesome .

As a new blogger , I must show some respect and high salute to all blogger - blogger hebat yang old school and berkaliber . Well , menulis bukan lah satu benda yang senang untuk dibuat lebih - lebih lagi kalau nak penulisan kita dibaca . As blogger yang baru and sangat - sangat tak tahu tentang dunia blogging , please bagi tunjuk ajar .

Blog ni takkan meluahkan apa - apa perasaan tidak puas hati or lepaskan geram secara individual or what we called as lepas geram syok sendiri . Even tak puas hati or rasa nak bertumbuk , perasaan budak - budak or lepasan perasaan seperti perempuan gila gedik takkan berlaku . Ini jaminan utama blog ini diwujudkan .



Furthermore , blog ni diwujudkan untuk aku divert mind dari buat benda - benda tak elok and for freedom of speech or hot topic yang memerlukan sedikit sentuhan sarcasm untuk dibawa bergurau . Yela , awek takde kan , so otak akan fikir banyak benda lain . So , at least ada blog , aku akan menulis daripada buat benda pelik - pelik . 

Lastly , aku rasa aku takkan letak any of my picture kot . Terutama yang akan menggersangkan para - para pembaca . Aku nak orang baca penulisan , bukan tengok gambar - gambar handsome , bergaya aku . The next post aku akan start masuk kan semua unsur sarcastic and freak . So my first post gone well kan . 

Selamat membaca next post .




4 comments:

WaFa ShaHiRaH said...

kau lagi pelik lah giler ! hahaha

Ahmad Harris Fitri said...

Kau lagu freak ! Haha

suhaa said...

sama aje kita :D fightingg!!

Anonymous said...

ketua komunist cakap , tak pe dik kalo jadi freak , lagi baik dari jadi jahanam. salute !